Grand Autodesign AS

 

 

 

Vi hjelper deg med alt innen bilfoliering, solfilm, dekor til biler og butikker, samt Paint Protection beskyttelsesfilm. Vi har på kort tid befestet oss som markedsledende på kvalitet og priser. Vi har kreative ansatte som mer enn gjerne gir deg tips og råd innen feltet. Vi tilbyr en unik oppfølging og garanti. 

Vi er stolte av at vår dyktige montør har gjennomgått og bestått Averys strenge montørkurs med påfølgende eksamen i Amsterdam, og er eneste i Norge med tittelen  SI – Specialist Installer. Vår montør har også gjennomgått og bestått 3M Endorsed sertifikasjonseksamen i bilfoliering. Denne sertifiseringen titulerer oss som 3M-installatør, og er en prestisjefylt tittel.Vi er forøvrig de eneste i Norge med disse høytstående titlene innen folie-verden.​​

Siden 2018 er vi også autorisert installatør av CeramicPRO PPF og Vinyl serie og spesialist på CeramicPRO interiør og glassbehandling.

Med disse titlene på CVen, har vi posisjonert oss som en av de fremste og punktligste aktørene med de beste garantibetingelsene. På vår Facebook-side kan du lese våre kunders opplevelser med oss!